Camperitzacions a mida

Aconsegueix la camper dels teus somnis
1. Elecció de la furgoneta:

En el cas que no en tinguis una és millor comprar-la nova o de segona mà? Avantatges i desavantatges de cada furgoneta. Marqués que hi ha al mercat? Característiques i mides que existeixen? Quin model és millor per a tu?

2. Planificació i disseny:

El segon pas és realitzar el disseny i la planificació del procés de camperizació. El cost de camperizar una furgoneta és molt variable, ja que es pot fer de molt maneres. Tenir clar el que es necessita, fer bon dibuix o disseny en 3D.

3. Instal·lació i muntatge:

Ventilació. Finestres i claraboies. Aïllar la furgoneta. Circuit d'aigua. Instal·lació elèctrica, energía solar. Calefacció estacionaria. Panelació de parets i sostre. Instalació de mobles. Homologació.

4. Disfruta de la camper

Ready and Enjoy

Línea de treball

Isolation

AislamientoUna de las partes más importantes a tener en cuenta antes de empezar para conseguir un clima agradable en el interior, evitar la presencia de humedades y prevenir el deterioro de los materiales. Para evitar levantarse con las paredes húmedas, recomendamos emplear un buen aislante en el interior de la furgo. Esto permite que el vehículo mantenga una temperatura estable…